Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bombezni Lamantyny Blakytni Zehuli
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Rozlach geeft een hoge lob. Muntian is nu in balbezit. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian onderschept slim de pass. Muntian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stargorodski probeert naar een medespeler te passen. Muntian rent richting de bal. Kirlik onderschept slim de pass. Rozlach verovert de bal door een tackle van achteren. Rozlach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yarmolenko geeft de bal voor. Inworp. Spyridon met de inworp. Rozlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozlach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Korol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulik is nu in balbezit. Kulik met een sublieme pass. Lashuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lashuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Stargorodski kopt de bal weg. Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozlach onderschept slim de pass. Rozlach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bombezni Lamantyny - Blakytni Zehuli 1:0

37e minuut.
Tovkatski geeft de bal voor. Tolochko kopt de bal weg. Omelchuk rent richting de bal. Rozlach verovert de bal door een tackle van achteren. Rozlach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bombezni Lamantyny 43%, Blakytni Zehuli 57%.
FC Bombezni Lamantyny - Blakytni Zehuli 1:0

76e minuut.
Sokolowski speelt de bal door. Klungelig pakt Rozlach de bal. Rozlach kopt de bal weg. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rozlach passt de bal in één keer door. Daar is Omelchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omelchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Rozlach is nu in balbezit. Rozlach schiet op doel. Tereschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kirlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian is nu in balbezit. Rozlach is nu in balbezit. Muntian rent richting de bal. Muntian draait met de bal, schiet en ... Tereschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bombezni Lamantyny 46%, Blakytni Zehuli 54%.
FC Bombezni Lamantyny - Blakytni Zehuli 1:0