Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vbyvchi Osly Tekhnichni Richka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harmash onderschept slim de pass. Harmash probeert naar een medespeler te passen. Bielik rent richting de bal. Bielik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Antonov is nu in balbezit. Vasyliv is nu in balbezit. Vasyliv geeft een lange en hoge pass. Fedorov rent richting de bal. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prodan is nu in balbezit. Stargorodski verovert de bal door een tackle van achteren. Stargorodski probeert naar een medespeler te passen. Harmash rent richting de bal. Harmash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vbyvchi Osly - Tekhnichni Richka 1:0

42e minuut.
Stargorodski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vbyvchi Osly 48%, Tekhnichni Richka 52%.
Vbyvchi Osly - Tekhnichni Richka 1:0

52e minuut.
Dura rent richting de bal. Mokritskiy is nu in balbezit. Prodan is nu in balbezit. Bielik verovert de bal door een tackle van achteren. Bielik haalt uit met een fantastische trap. Shutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karamushko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chizhov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Kapustin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielik is nu in balbezit. Bielik met een sublieme pass. Kapustin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prodan. Antonov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antonov kan niet meer verder spelen. Markman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vbyvchi Osly 50%, Tekhnichni Richka 50%.
Vbyvchi Osly - Tekhnichni Richka 1:0