Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamantyny Bombezni Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Tlumak geeft een hoge lob. Orlaty probeert de bal aan de voet te houden. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk schiet op doel. Kostyukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mikhailenko rent richting de bal. Varnavs`kiy onderschept slim de pass. Varnavs`kiy passt de bal in één keer door. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk schiet op doel. Kostyukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Orlaty rent richting de bal. Yarmenchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Yarmenchuk passt de bal met de wreef. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Popadyuk heeft problemen om de bal te vangen. Dovgiy is nu in balbezit. Dovgiy passt de bal met de wreef. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 65%, Bombezni Lamantyny 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:0

63e minuut.
Kondratyuk rent richting de bal. Orlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratyuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kondratyuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kondratyuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Orlaty raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orlaty kan niet meer verder spelen. Semenenko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Slabyshev is nu in balbezit. Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenyuki passt de bal in één keer door. Masniy is nu in balbezit. Masniy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Taran is nu in balbezit. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk onderschept slim de pass. Vasilitchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:1

83e minuut.
Dovgiy onderschept slim de pass. Dovgiy probeert naar een medespeler te passen. Prizetko met een sublieme pass. Vasilitchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilitchuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamantyny Bombezni 57%, Bombezni Lamantyny 43%.
Lamantyny Bombezni - Bombezni Lamantyny 0:1