Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekhnichni Richka Lamantyny Bombezni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gaidash bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasyliv verovert de bal door een tackle van achteren. Vasyliv probeert naar een medespeler te passen. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov draait met de bal, schiet en ... Kostyukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gozda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kucherenko. Gozda raakt geblesseerd tijdens het duel. Gozda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rebrov met een sublieme pass. Prokhorov heeft problemen om de bal te vangen. Kamenyuki is nu in balbezit. Kamenyuki schiet op doel. Shutov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekhnichni Richka - Lamantyny Bombezni 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Fedorov de bal. Fedorov passt de bal zonder na te denken. Gaidash probeert naar een medespeler te passen. Kalinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekhnichni Richka - Lamantyny Bombezni 1:1

11e minuut.
Karamushko speelt de bal door. Kalinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taran. Taran krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Orlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleynik probeert naar een medespeler te passen. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gasanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasanov geeft de bal voor. Nagornyak is nu in balbezit. Masniy verovert de bal door een tackle van achteren. Masniy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 43%, Lamantyny Bombezni 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekhnichni Richka - Lamantyny Bombezni 1:1

50e minuut.
Rebrov geeft de bal voor. Gasanov controleert de bal met de borst. Kalinskiy met een sublieme pass. Fedorov is nu in balbezit. Fedorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vasyliv geeft een lange en hoge pass. Karamushko rent richting de bal. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Kalinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gasanov met een harde bal richting middenveld. Gozda is nu in balbezit. Gozda met een sublieme pass. Klungelig pakt Masniy de bal. Masniy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekhnichni Richka 46%, Lamantyny Bombezni 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekhnichni Richka - Lamantyny Bombezni 1:1