Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3OP9I Bombezni Lamantyny
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Kril` bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Makovskiy geeft de bal voor. Daar is Kondratyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:1

17e minuut.
Daar is Butenin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slabyshev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butenin. Butenin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Timets trapt de bal weg. Tlumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rats zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rats moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rats schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Slabyshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaros onderschept slim de pass. Jaros met een sublieme pass. Odintsov is nu in balbezit. Odintsov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Koval is nu in balbezit. Kondratyuk rent richting de bal. Koval is nu in balbezit. Kondratyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratyuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Butenin rent richting de bal. Butenin probeert naar een medespeler te passen. Klichko rent richting de bal. Kondratyuk onderschept slim de pass. Kondratyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yaxmanitskiy kopt de bal weg. Timets heeft problemen om de bal te vangen. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:2

37e minuut.
Butenin rent richting de bal. Kondratyuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butenin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timets zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maximov rent richting de bal. Odintsov verovert de bal door een tackle van achteren. Odintsov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klichko met een sublieme pass. Jaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Slabyshev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slabyshev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 65%, Bombezni Lamantyny 35%.
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:2

48e minuut.
Butenin rent richting de bal. Vasilitchuk is nu in balbezit. Kondratyuk is nu in balbezit. Vasilitchuk is nu in balbezit. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Makovskiy rent richting de bal. Makovskiy geeft een lange en hoge pass. Rudenko heeft problemen om de bal te vangen. Vasilitchuk rent richting de bal. Vasilitchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 0:3

71e minuut.
Makovskiy rent richting de bal. Kril` is nu in balbezit. Kril` probeert naar een medespeler te passen. Odintsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Odintsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
3OP9I - Bombezni Lamantyny 1:3

73e minuut.
Kondratyuk rent richting de bal. Butenin onderschept slim de pass. Butenin met een sublieme pass. Daar is Yaxmanitskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaxmanitskiy geeft de bal voor. Ezerskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kondratyuk is nu in balbezit. Koval verovert de bal door een tackle van achteren. Koval speelt de bal door. Odintsov rent richting de bal. Odintsov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 48%, Bombezni Lamantyny 52%.
3OP9I - Bombezni Lamantyny 1:3