Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tovsti Lysy Chelsea_FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


14e minuut.
Baglay speelt de bal door. Ushtan is nu in balbezit. Ushtan passt de bal zonder na te denken. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Myazin probeert naar een medespeler te passen. Shukhovtsev is nu in balbezit. Chaltsev is nu in balbezit. Shukhovtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Shukhovtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tovsti Lysy - Chelsea_FC 0:1

31e minuut.
Daar is Lunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ushtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukhovtsev begaat een overtreding. Shukhovtsev krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kudrya rent richting de bal. Lunev onderschept slim de pass. Lunev schiet op doel. Gamaliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Edmar onderschept slim de pass. Paal!

37e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Lunev kopt de bal weg. Telegin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ushtan verovert de bal door een tackle van achteren. Ushtan draait met de bal, schiet en ... Gamaliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurilov kopt de bal weg. Lucash bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khomenko. Khomenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 38%, Chelsea_FC 62%.
Tovsti Lysy - Chelsea_FC 0:1

52e minuut.
Shayban met een snelle inworp. Khomenko kan de bal niet met de borst controleren. Khomenko speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev haalt uit met een fantastische trap. Gamaliy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Telegin is nu in balbezit. Ushtan rent richting de bal. Ushtan passt de bal in één keer door. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gusev speelt de bal door. Lunev is nu in balbezit. Lunev passt de bal met de wreef. Ushtan rent richting de bal. Ushtan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 38%, Chelsea_FC 62%.
Tovsti Lysy - Chelsea_FC 0:1