Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3OP9I AFC Lamantyny
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Drozdenko passt de bal met de wreef. Yevtikhov is nu in balbezit. Butenin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevtikhov verovert de bal door een tackle van achteren. Yevtikhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 59%, AFC Lamantyny 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3OP9I - AFC Lamantyny 0:0

59e minuut.
Odintsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plakhotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Odintsov verovert de bal door een tackle van achteren. Rats is nu in balbezit. Rats haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Onufer geeft een hoge lob. Inworp. Jaros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rats bereikt de bal nog maar net als eerste. Rats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rats is nu in balbezit. Drozdenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drozdenko probeert naar een medespeler te passen. Rats kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Datsyshin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Reva bereikt de bal nog maar net als eerste. Reva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaros met een snelle inworp. Rats geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3OP9I 40%, AFC Lamantyny 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3OP9I - AFC Lamantyny 0:0