Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tovsti Lysy Tekhnichni Richka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Vasyliv rent richting de bal. Khomenko is nu in balbezit. Khomenko passt de bal in één keer door. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Oleynik is nu in balbezit. Kalynka onderschept slim de pass. Kalynka probeert naar een medespeler te passen. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karayanov trapt de bal weg van het doel. Shayban rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaginaylov. Zaginaylov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Shayban is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shayban met de inworp. Kalynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 50%, Tekhnichni Richka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tovsti Lysy - Tekhnichni Richka 0:0

46e minuut.
Lunev passt de bal met de wreef. Kucherenko is nu in balbezit. Met opzet legt Bessmertny zijn tegenspeler op de grond. Bessmertny krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Oleynik met een sublieme pass. Fedorov rent richting de bal. Fedorov met een sublieme pass. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rebrov geeft de bal voor. Baglay kopt de bal weg. Nagornyak heeft problemen om de bal te vangen. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khomenko geeft een hoge lob. Shayban kopt de bal weg. Daar is Nagornyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalynka rent richting de bal. Kalynka schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tovsti Lysy 48%, Tekhnichni Richka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tovsti Lysy - Tekhnichni Richka 0:0