Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:19
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: ASK IV Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34999
ASK-Songhua FC Ogre
defend Tactiek mid
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái passt de bal met de wreef. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kasza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Ogre 1:0

19e minuut.
Zankov geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcu de bal. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Kasza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Ogre 2:0

21e minuut.
Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik onderschept slim de pass. Lizik is nu in balbezit. Lizik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Ogre 3:0

22e minuut.
Romeo passt de bal met de wreef. Triệu Thái met een sublieme pass. Ueda rent richting de bal. Ueda met een sublieme pass. Mero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ueda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái geeft de bal voor. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel. Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Maertens passt de bal in één keer door. Relmulafken met een sublieme pass. Triệu Thái met een sublieme pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudeanu met een snelle inworp. Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel. Mero bokst de bal weg. Naiqun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 60%, FC Ogre 40%.
ASK-Songhua - FC Ogre 3:0

46e minuut.
Pascoalin komt het veld opgelopen. Grote komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zankov geeft de bal voor. Triệu Thái controleert de bal met de borst. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Kasza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Ogre 4:0

59e minuut.
Struzyna kopt de bal weg. Zankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidenbergs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zankov raakt geblesseerd tijdens het duel. Maertens wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Grote probeert naar een medespeler te passen. Marcu speelt de bal door. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amnar komt het veld opgelopen. Pérez Piñeiro komt het veld opgelopen. Fierka komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Băsescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marcu de bal. Relmulafken is nu in balbezit. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna schiet op doel. Kasza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ueda is nu in balbezit. Triệu Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Triệu Thái passt de bal in één keer door. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Pāns komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Fierka de bal onder controle te krijgen. Zankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zankov passt de bal met de wreef. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kasza bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Gămălie komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lizik is nu in balbezit. Lizik schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grote geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Fierka geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - FC Ogre 4:1

84e minuut.
Junde komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka onderschept slim de pass. Fierka geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Maertens passt de bal in één keer door. Ueda geeft de bal voor. Pāns rent richting de bal. Ibáñez onderschept slim de pass. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Pascoalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 55%, FC Ogre 45%.
ASK-Songhua - FC Ogre 4:1