Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Daugava Daugavpils FC Beavers
Daugava ATT Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tirzītis verovert de bal door een tackle van achteren. Tirzītis speelt de bal door. Klungelig pakt Ćwikła de bal. Ćwikła draait met de bal, schiet en ... Tapiņš probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Tirzītis de bal onder controle te krijgen. Pintiķis is nu in balbezit. Ćwikła onderschept slim de pass. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tapiņš geeft een lange en hoge pass. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş passt de bal in één keer door. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş passt de bal in één keer door. Daar is Tapiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap. Budris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 1:0

17e minuut.
Pintiķis probeert de bal aan de voet te houden. Ćwikła rent richting de bal. Tirzītis rent richting de bal. Tirzītis haalt uit met een fantastische trap. Budris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Tirzītis kopt de bal weg. Daar is Podnieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbes probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła draait met de bal, schiet en ... Tapiņš probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

31e minuut.
Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła passt de bal met de wreef. Tirzītis rent richting de bal. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Blondīns kopt de bal weg. Klungelig pakt Tirzītis de bal. Tirzītis passt de bal in één keer door. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Budris trapt de bal weg. Verdeş kopt de bal weg. Tirzītis rent richting de bal. Tirzītis haalt uit met een fantastische trap. Budris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 2:0

43e minuut.
Blondīns is nu in balbezit. Slašāns onderschept slim de pass. Slašāns passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Podnieks de bal. Podnieks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 34%, FC Beavers 66%.
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 2:0

66e minuut.
Savidan speelt de bal door. Sprukulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sprukulis geeft een hoge lob. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła draait met de bal, schiet en ... Budris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 3:0

73e minuut.
Blondīns is nu in balbezit. Podnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Podnieks passt de bal met de wreef. Muzikants rent richting de bal. Muzikants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arājs rent richting de bal. Blondīns onderschept slim de pass. Blondīns probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Blondīns is nu in balbezit. Blondīns geeft een hoge lob. Sipenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirzītis onderschept slim de pass. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 4:0

82e minuut.
Slašāns met een sublieme pass. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła passt de bal in één keer door. Tirzītis rent richting de bal. Tirzītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mīlenbahs geeft een hoge lob. Inworp. Verdeş met een snelle inworp. Ćwikła controleert de bal met de borst. Ćwikła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ćwikła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş geeft een hoge lob. Tirzītis is nu in balbezit. Tirzītis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 45%, FC Beavers 55%.
SK Daugava Daugavpils - FC Beavers 4:0