Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:20
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: Reinito Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24698
Reinito Football Warriors
tris aizsragi Tactiek .5-3-2-hdnw
60% Balbezit 40%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.8 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Barucco passt de bal in één keer door. Vadász rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Vadász verovert de bal door een tackle van achteren. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Barucco verovert de bal door een tackle van achteren. Barucco geeft een lange en hoge pass. Vadász kopt de bal weg. Skobel is nu in balbezit. Skobel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante geeft de bal voor. Vršek rent richting de bal. Vršek schiet op doel. Rybacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Football Warriors 1:0

14e minuut.
Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal in één keer door. Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vršek schiet op doel. Rybacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Football Warriors 2:0

23e minuut.
Silahtar geeft een lange en hoge pass. Bedra kopt de bal weg. Późniak met een sublieme pass. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Silahtar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spars komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Marvaldi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latawiec. Marvaldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domenech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Rybacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Football Warriors 3:0

29e minuut.
Leshtarski rent richting de bal. Virskulis verovert de bal door een tackle van achteren. Virskulis met een sublieme pass. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bedra geeft een hoge lob. Mariluan controleert de bal met de borst. Skobel speelt de bal door. Vadász heeft problemen om de bal te vangen. Vadász schiet op doel. De bal raakt de paal. Vadász heeft problemen om de bal te vangen. Sorokins is nu in balbezit. Vadász onderschept slim de pass. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Torno met een sublieme pass. Marvaldi is nu in balbezit. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Spars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skobel rent richting de bal. Skobel passt de bal in één keer door. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Torno met een sublieme pass. Virskulis rent richting de bal. Późniak maakt een afschuwelijke overtreding. Późniak krijgt een gele kaart. Virskulis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Virskulis met een snel genomen vrije trap. Marvaldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Censaitis komt het veld opgelopen. Gudrinieks komt het veld opgelopen. Snīpis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 46%, Football Warriors 54%.
Reinito - Football Warriors 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pungă met de inworp. Gudrinieks is nu in balbezit. Gudrinieks geeft een lange en hoge pass. Vadász krijgt zijn hoofd ertegen. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Virskulis de bal onder controle te krijgen. Censaitis is nu in balbezit. Censaitis geeft een hoge lob. Skobel rent richting de bal. Skobel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Spars bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobel rent richting de bal. Skobel geeft een lange en hoge pass. Vadász rent richting de bal. Vadász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Skobel speelt de bal door. Klungelig pakt Vadász de bal. Vadász passt de bal zonder na te denken. Daar is Skobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skobel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Campos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kante kopt de bal weg. Marvaldi rent richting de bal. Kante is nu in balbezit. Kante haalt uit met een fantastische trap. Rybacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Skobel geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Vadász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Snīpis kopt de bal weg. Domenech rent richting de bal. Domenech geeft een lange en hoge pass. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Football Warriors 4:0

84e minuut.
Daar is Kante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante passt de bal in één keer door. Bedra rent richting de bal. Marvaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rybacki trapt de bal weg van het doel. Gudrinieks kopt de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Censaitis passt de bal in één keer door. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász passt de bal met de wreef. Skobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobel draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 57%, Football Warriors 43%.
Reinito - Football Warriors 4:0