Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Football Warriors Cīnītāji
.5-3-2-hdnw Tactiek trenējamies
39% Balbezit 61%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten solid
average Passen outstanding
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Iņķis verovert de bal door een tackle van achteren. Iņķis passt de bal zonder na te denken. Gudrinieks rent richting de bal. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Göbel kopt de bal weg. Vadász rent richting de bal. Tūters maakt een afschuwelijke overtreding. Tūters krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Iņķis rent richting de bal. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Rybacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Plicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plicis geeft een hoge lob. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Rybacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - Cīnītāji 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 66%, Cīnītāji 34%.
Football Warriors - Cīnītāji 0:1

62e minuut.
Daar is Dosca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosca geeft een hoge lob. Censaitis kopt de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Football Warriors - Cīnītāji 1:1

63e minuut.
Didriķis heeft problemen om de bal te vangen. Didriķis met een sublieme pass. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Aguilar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Warriors - Cīnītāji 2:1

74e minuut.
Didriķis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gavars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavars passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel. Rybacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Rybacki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Pungă de bal. Tūters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gavars de bal. Gavars geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Football Warriors - Cīnītāji 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Warriors 54%, Cīnītāji 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Football Warriors - Cīnītāji 2:2