Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slepkavība Pūces Griešana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Pelēkzirnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelēkzirnis passt de bal met de wreef. Zellis rent richting de bal. Cimurs rent richting de bal. Cimurs draait met de bal, schiet en ... Spuksts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cimurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimurs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Vīnbergs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vikmanis heeft problemen om de bal te vangen. Vikmanis geeft een hoge lob. Zellis heeft problemen om de bal te vangen. Spuksts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Spuksts trapt de bal weg van het doel. Bleidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleidelis met een sublieme pass. Peļuvanags rent richting de bal. Peļuvanags geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dūze rent richting de bal. Bleidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleidelis passt de bal met de wreef. Zellis rent richting de bal. Zellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Laugalis met een sublieme pass. Peļuvanags bereikt de bal nog maar net als eerste. Peļuvanags speelt de bal door. Zellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aldaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Peļuvanags is nu in balbezit. Peļuvanags passt de bal zonder na te denken. Pēperkoks is nu in balbezit. Pēperkoks schiet op doel. Akots bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepkavība Pūces 68%, Griešana Zvaigznes 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slepkavība Pūces - Griešana Zvaigznes 0:0

58e minuut.
Aldaris rent richting de bal. Bleidelis begaat een overtreding. Aldaris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldaris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Junka de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daugaviņš is nu in balbezit. Daugaviņš passt de bal zonder na te denken. Ančupāns met een sublieme pass. Zellis is nu in balbezit. Zellis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Peļuvanags probeert naar een medespeler te passen. Laugalis is nu in balbezit. Laugalis probeert naar een medespeler te passen. Aldaris verovert de bal door een tackle van achteren. Pelēkzirnis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aldaris is nu in balbezit. Zellis onderschept slim de pass. Cimurs rent richting de bal. Zellis rent richting de bal. Zellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slepkavība Pūces 56%, Griešana Zvaigznes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slepkavība Pūces - Griešana Zvaigznes 0:0