Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogre United FK Riga
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Strazdiņš probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Trumpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prīdāns is nu in balbezit. Prīdāns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Flaksis passt de bal zonder na te denken. Osmanis is nu in balbezit. Sapats is nu in balbezit. Prīdāns verovert de bal door een tackle van achteren. Prīdāns haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Leitnants geeft de bal voor. Dacis is nu in balbezit. Strazdiņš onderschept slim de pass. Juškāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Juškāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Augris is nu in balbezit. Augris geeft een lange en hoge pass. Daar is Soloņicins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navnaudiņš is nu in balbezit. Navnaudiņš geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - FK Riga 0:1

23e minuut.
Navnaudiņš geeft de bal voor. Juškāns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strazdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Juškāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Juškāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogre United - FK Riga 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Trīnītis de bal. Strazdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazdiņš passt de bal zonder na te denken. Juškāns rent richting de bal. Juškāns haalt uit met een fantastische trap. Purvītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 47%, FK Riga 53%.
Ogre United - FK Riga 0:2

53e minuut.
Trumpelis is nu in balbezit. Trumpelis geeft een hoge lob. Navnaudiņš kopt de bal weg. Juškāns rent richting de bal. Juškāns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Trīnītis passt de bal zonder na te denken. Strazdiņš is nu in balbezit. Flaksis rent richting de bal. Strazdiņš onderschept slim de pass. Strazdiņš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogre United 58%, FK Riga 42%.
Ogre United - FK Riga 0:2