Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:19
  • Competitiewedstrijd: Līga II.01
  • Stadion: Hateful 11 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2523
Hateful 11 Griešana Zvaigznes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Vīksne met een sublieme pass. Brants is nu in balbezit. Brants geeft de bal voor. Lidonis rent richting de bal. Lidonis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pelēkzirnis met de inworp. Kreipāns is nu in balbezit. Kreipāns met een sublieme pass. Meijers rent richting de bal. Meijers haalt uit met een fantastische trap. Paal! Paceplītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Vīksne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karnītis is nu in balbezit. Cimurs maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cimurs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cimurs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Karnītis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karnītis met een snel genomen vrije trap. Daar is Lidonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lidonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bleidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleidelis speelt de bal door. Pelēkzirnis met een sublieme pass. Meijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hateful 11 47%, Griešana Zvaigznes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hateful 11 - Griešana Zvaigznes 0:0

47e minuut.
Peļuvanags is nu in balbezit. Peļuvanags geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vikings de bal. Meijers bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Paceplītis met een harde bal richting middenveld. Brants kopt de bal weg. Junka heeft problemen om de bal te vangen. Lidonis rent richting de bal. Lidonis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ozolmiza is nu in balbezit. Ozolmiza met een sublieme pass. Karnītis rent richting de bal. Pelēkzirnis onderschept slim de pass. Pelēkzirnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hateful 11 - Griešana Zvaigznes 0:1

63e minuut.
Karnītis is nu in balbezit. Karnītis geeft een hoge lob. Kārlēns probeert de bal aan de voet te houden. Lidonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Viesiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peļuvanags rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viesiņš. Viesiņš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hateful 11 51%, Griešana Zvaigznes 49%.
Hateful 11 - Griešana Zvaigznes 0:1