Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Lapsas Medības Bruņinieki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Pampālis passt de bal zonder na te denken. Broks rent richting de bal. Broks passt de bal met de wreef. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mīlis passt de bal in één keer door. Čiepsts met een sublieme pass. Akords rent richting de bal. Bitāns verovert de bal door een tackle van achteren. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pampālis passt de bal zonder na te denken. Broks controleert de bal met de borst. Broks passt de bal in één keer door. Johansons is nu in balbezit. Johansons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mīlis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kačanovs komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Pampālis met de inworp. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons schiet op doel. Krūmusuns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sārts rent richting de bal. Sārts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzilmītis met een snelle inworp. Broks geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valdiķis verovert de bal door een tackle van achteren. Valdiķis geeft een lange en hoge pass. Pepītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiepsts onderschept slim de pass. Čiepsts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pampālis passt de bal in één keer door. Bitāns rent richting de bal. Pepītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitāns verovert de bal door een tackle van achteren. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 45%, Medības Bruņinieki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skriešana Lapsas - Medības Bruņinieki 0:0

52e minuut.
Rozenblats rent richting de bal. Rozenblats passt de bal in één keer door. Čiepsts rent richting de bal. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Lapsas - Medības Bruņinieki 1:0

66e minuut.
Broks onderschept slim de pass. Broks passt de bal zonder na te denken. Krūmusuns is nu in balbezit. Johansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Divvārdis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sējējs met een snelle inworp. Čiepsts is nu in balbezit. Čiepsts geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Lapsas 45%, Medības Bruņinieki 55%.
Skriešana Lapsas - Medības Bruņinieki 1:0