Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus Skriešana Lapsas
GGG Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.1
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Xanlarov speelt de bal door. Vlašić rent richting de bal. Vlašić speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 1:0

7e minuut.
Isakovich geeft de bal voor. Daar is Mīlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 2:0

12e minuut.
Tombs heeft problemen om de bal te vangen. Tombs passt de bal in één keer door. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Krūmusuns probeert de bal aan de voet te houden. Lidmanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs draait met de bal, schiet en ... Lidmanis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 3:0

21e minuut.
Doeltrap. Lidmanis trapt de bal weg. Eiduks kopt de bal weg. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Menca speelt de bal door. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Lidmanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mīlis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ayinde de bal onder controle te krijgen. Vlašić probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Eiduks kopt de bal weg. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Mīlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz schiet op doel. Lidmanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Tombs onderschept slim de pass. Tombs probeert naar een medespeler te passen. Isakovich is nu in balbezit. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Lidmanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tombs de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Ausmis kopt de bal weg. Patmalnieks is nu in balbezit. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Lidmanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Menca kopt de bal weg. Xanlarov probeert de bal aan de voet te houden. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 4:0

40e minuut.
Krepšs bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepšs geeft een lange en hoge pass. Tombs kopt de bal weg. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 5:0

41e minuut.
Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Jurgens onderschept slim de pass. Jurgens passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Tombs rent richting de bal. Tombs probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Engebråten komt het veld opgelopen. Stāmurs komt het veld opgelopen. Arifoğlu komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen. Lidmanis trapt de bal weg van het doel. Duhr kopt de bal weg. Krūmusuns probeert de bal met de borst te controleren. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Lidmanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 23%, Skriešana Lapsas 77%.
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Stāmurs de bal. Stāmurs geeft een hoge lob. Tombs kopt de bal weg. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tombs speelt de bal door. Arifoğlu speelt de bal door. Stāmurs speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Sārts de bal onder controle te krijgen. Mīlis kopt de bal weg. Jurgens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tombs is nu in balbezit. Gökdeniz rent richting de bal. Tombs is nu in balbezit. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 6:0

58e minuut.
Jurgens probeert naar een medespeler te passen. Duhr is nu in balbezit. Duhr geeft de bal voor. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arifoğlu zal de hoekschop nemen. Lidmanis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gökdeniz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 7:0

60e minuut.
Daar is Rozenblats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isakovich verovert de bal door een tackle van achteren. Isakovich passt de bal zonder na te denken. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Strankalis kopt de bal weg. Tombs is nu in balbezit. Sārts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs onderschept slim de pass. Tombs draait met de bal, schiet en ... Lidmanis bokst de bal weg. Tombs rent richting de bal. Sārts is nu in balbezit. Tombs onderschept slim de pass. Tombs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 8:0

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lidmanis niet meer kan verder spelen. Palms komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Isakovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isakovich geeft een lange en hoge pass. Stāmurs met een sublieme pass. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Arifoğlu de bal. Stāmurs is nu in balbezit. Stāmurs passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Isakovich passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tombs de bal onder controle te krijgen. Eiduks is nu in balbezit. Arifoğlu onderschept slim de pass. Arifoğlu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gökdeniz rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Eiduks met de inworp. Arifoğlu speelt de bal door. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 9:0

76e minuut.
Strankalis geeft een lange en hoge pass. Patmalnieks met een sublieme pass. Isakovich geeft de bal voor. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz geeft een hoge lob. Palms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palms speelt de bal door. Isakovich is nu in balbezit. Isakovich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tombs de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Krūmusuns geeft een lange en hoge pass. Rozenblats kopt de bal weg. Engebråten met een sublieme pass. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ... Palms bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 10:0

80e minuut.
Patmalnieks speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz passt de bal in één keer door. Tombs is nu in balbezit. Tombs schiet op doel. Palms bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 11:0

82e minuut.
Patmalnieks speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Krūmusuns is nu in balbezit. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Stāmurs heeft problemen om de bal te vangen. Stāmurs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tombs de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Palms maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 12:0

89e minuut.
Ayinde passt de bal in één keer door. Stāmurs is nu in balbezit. Stāmurs probeert naar een medespeler te passen. Tombs rent richting de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 12%, Skriešana Lapsas 88%.
FC Verpakus - Skriešana Lapsas 13:0