Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:19
  • Competitiewedstrijd: Līga II.03
  • Stadion: FK oOo Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5400
FK oOo Darbība Saules
Mans Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Serģis probeert naar een medespeler te passen. Tautvedis is nu in balbezit. Tautvedis probeert naar een medespeler te passen. Liepkalns rent richting de bal. Liepkalns passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laimstars zal de hoekschop nemen. Kaķenieks kopt de bal weg. Klungelig pakt Serģis de bal. Serģis haalt uit met een fantastische trap. Plāns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Darbība Saules 0:1

21e minuut.
Spuksts passt de bal in één keer door. Liepkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns passt de bal met de wreef. Kodējs is nu in balbezit. Kodējs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dāls met een snelle inworp. Bērents bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kodējs. Kodējs krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lidmanis is nu in balbezit. Lidmanis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Liepkalns de bal onder controle te krijgen. Tautvedis is nu in balbezit. Tautvedis haalt uit met een fantastische trap. Plāns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klope controleert de bal met de borst. Klope passt de bal in één keer door. Kodējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodējs draait met de bal, schiet en ... Smaidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK oOo - Darbība Saules 1:1

44e minuut.
Kubliņš kan de bal niet met de borst controleren. Kubliņš geeft de bal voor. Laimstars is nu in balbezit. Briģis is nu in balbezit. Briģis geeft een lange en hoge pass. Smaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK oOo 43%, Darbība Saules 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK oOo - Darbība Saules 1:1

46e minuut.
Kviesis komt het veld opgelopen. Mednieks komt het veld opgelopen. Eglis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spuksts passt de bal met de wreef. Kubliņš rent richting de bal. Kubliņš passt de bal zonder na te denken. Kodējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodējs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Putniņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglis verovert de bal door een tackle van achteren. Eglis passt de bal in één keer door. Kodējs rent richting de bal. Kodējs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK oOo - Darbība Saules 2:1

68e minuut.
Smaidis trapt de bal weg van het doel. Mednieks rent richting de bal. Mednieks geeft de bal voor. Spuksts is nu in balbezit. Spuksts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pļavnieks komt het veld opgelopen. Zalomov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mednieks geeft een hoge lob. Briģis kopt de bal weg. Daar is Zalomov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK oOo 35%, Darbība Saules 65%.
FK oOo - Darbība Saules 2:1