Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauska City FC Saucošs Vilki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Bartals is nu in balbezit. Bartals geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plīkšķis de bal. Bartals bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartals haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Apšenieks geeft een hoge lob. Juniors speelt de bal door. Virbalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soloņicins rent richting de bal. Soloņicins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Saucošs Vilki 0:1

19e minuut.
Zeldmans speelt de bal door. Bartals heeft problemen om de bal te vangen. Soloņicins bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloņicins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pīļknābis geeft de bal voor. Apšenieks probeert naar een medespeler te passen. Plīkšķis met een sublieme pass. Soloņicins rent richting de bal. Soloņicins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Plīkšķis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reperis komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Reperis is nu in balbezit. Bartals verovert de bal door een tackle van achteren. Bartals speelt de bal door. Zeldmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeldmans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Juniors probeert naar een medespeler te passen. Olujānis rent richting de bal. Vagars verovert de bal door een tackle van achteren. Vagars haalt uit met een fantastische trap. Virbalis probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Navnaudiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Juniors onderschept slim de pass. Juniors passt de bal met de wreef. Soloņicins is nu in balbezit. Soloņicins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 44%, Saucošs Vilki 56%.
Bauska City FC - Saucošs Vilki 0:1

48e minuut.
Reperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagars is nu in balbezit. Vagars probeert naar een medespeler te passen. Soloņicins rent richting de bal. Soloņicins schiet op doel. Ontons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bartals passt de bal zonder na te denken. Apšenieks rent richting de bal. Apšenieks speelt de bal door. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bartals probeert naar een medespeler te passen. Zeldmans rent richting de bal. Knirks rent richting de bal. Zeldmans verovert de bal door een tackle van achteren. Zeldmans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olujānis met een sublieme pass. Bartals bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartals met een sublieme pass. Zeldmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeldmans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vagars speelt de bal door. Bartals is nu in balbezit. Bartals passt de bal in één keer door. Zeldmans rent richting de bal. Zeldmans haalt uit met een fantastische trap. Vadonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Juniors is nu in balbezit. Navnaudiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Pīļknābis rent richting de bal. Soloņicins verovert de bal door een tackle van achteren. Soloņicins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bartals geeft een hoge lob. Apšenieks rent richting de bal. Apšenieks passt de bal in één keer door. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 45%, Saucošs Vilki 55%.
Bauska City FC - Saucošs Vilki 0:1