Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Zivis Vientiesis Vanagi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Barbāns schiet op doel. Skāde kopt de bal weg. Daar is Čipsts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbāns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Skāde geeft een hoge lob. Inworp. Merķelis met een snelle inworp. Barbāns rent richting de bal. Barbāns geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Alutiņš geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merķelis neemt de hoekschop. Kričus is nu in balbezit. Kričus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Atvars verovert de bal door een tackle van achteren. Barbāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbāns passt de bal met de wreef. Kričus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Riebiņš met een snelle inworp. Krūmusuns is nu in balbezit. Krūmusuns passt de bal met de wreef. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Vējkrīģers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nazis passt de bal in één keer door. Āpsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Āpsis speelt de bal door. Kričus is nu in balbezit. Kričus haalt uit met een fantastische trap. Lapainis bokst de bal weg.

34e minuut.
Āpsis onderschept slim de pass. Krūmusuns verovert de bal door een tackle van achteren. Tīklenieks rent richting de bal. Krūmusuns onderschept slim de pass. Krūmusuns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Zivis - Vientiesis Vanagi 0:1

40e minuut.
Barbāns rent richting de bal. Kričus is nu in balbezit. Barbāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbāns schiet op doel. Alutiņš probeert de bal aan de voet te houden. Lapainis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Alutiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbāns is nu in balbezit. Barbāns draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Kričus de bal. Alutiņš rent richting de bal. Kričus onderschept slim de pass. Kričus schiet op doel. Lapainis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zivis 38%, Vientiesis Vanagi 62%.
Skriešana Zivis - Vientiesis Vanagi 0:1

55e minuut.
Barbāns probeert naar een medespeler te passen. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīklenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Krūmusuns onderschept slim de pass. Krūmusuns haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Āpsis speelt de bal door. Skāde speelt de bal door. Čipsts rent richting de bal. Barbāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbāns schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lapainis speelt de bal door. Krūmusuns kan de bal niet met de borst controleren. Krūmusuns probeert naar een medespeler te passen. Vējkrīģers is nu in balbezit. Vējkrīģers draait met de bal, schiet en ... Ērglis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Zivis 39%, Vientiesis Vanagi 61%.
Skriešana Zivis - Vientiesis Vanagi 0:1