Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vientiesis Vanagi Bauska City FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Zilmatis geeft een lange en hoge pass. Apšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Apšenieks speelt de bal door. Zeldmans rent richting de bal. Zeldmans schiet op doel. Lapainis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:1

15e minuut.
Bahmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmanis passt de bal zonder na te denken. Bartals probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lediņš kopt de bal weg. Ramats rent richting de bal. Brakmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramats verovert de bal door een tackle van achteren. Ramats passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Virbalis is nu in balbezit. Virbalis geeft de bal voor. Klungelig pakt Navnaudiņš de bal. Mārrutks is nu in balbezit. Mārrutks geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ramats met een sublieme pass. Olujānis rent richting de bal. Olujānis passt de bal in één keer door. Zeldmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeldmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:2

41e minuut.
Čipsts geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apšenieks met een snelle inworp. Bartals is nu in balbezit. Bartals geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 63%, Bauska City FC 37%.
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:2

73e minuut.
Kangars geeft een lange en hoge pass. Bahmanis heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cēsnieks met de inworp. Apšenieks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:3

74e minuut.
Inworp. Apšenieks met een snelle inworp. Bartals met een sublieme pass. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:4

85e minuut.
Zeldmans rent richting de bal. Bartals bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeldmans is nu in balbezit. Zeldmans haalt uit met een fantastische trap. Lapainis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:5

88e minuut.
Alutiņš speelt de bal door. Vējkrīģers bereikt de bal nog maar net als eerste. Pēcis rent richting de bal. Pēcis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zilmatis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vientiesis Vanagi 50%, Bauska City FC 50%.
Vientiesis Vanagi - Bauska City FC 0:5