Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saucošs Vilki Stal Ryga 1944
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Juniors probeert naar een medespeler te passen. Vagars is nu in balbezit. Vagars met een sublieme pass. Soloņicins rent richting de bal. Soloņicins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 1:0

10e minuut.
Zeilands verovert de bal door een tackle van achteren. Zeilands geeft een hoge lob. Klungelig pakt Josts de bal. Pintiķis rent richting de bal. Pintiķis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Plīkšķis passt de bal zonder na te denken. Bultraidis is nu in balbezit. Bultraidis geeft een lange en hoge pass. Juniors probeert de bal met de borst te controleren. Juniors schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Plīkšķis passt de bal met de wreef. Meļķis rent richting de bal. Cers verovert de bal door een tackle van achteren. Josts geeft de bal voor. Pintiķis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Dubra kopt de bal weg. Daar is Rudzītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vagars rent richting de bal. Soloņicins is nu in balbezit. Soloņicins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Meļķis rent richting de bal. Cers onderschept slim de pass. Cers met een sublieme pass. Pintiķis is nu in balbezit. Pintiķis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Zeilands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubra probeert naar een medespeler te passen. Soloņicins bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloņicins draait met de bal, schiet en ... Josts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 47%, Stal Ryga 1944 53%.
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 1:0

60e minuut.
Zeilands speelt de bal door. Rudzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzītis speelt de bal door. Darāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Darāns schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 1:1

64e minuut.
Plīkšķis met een sublieme pass. Soloņicins rent richting de bal. Soloņicins draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Danovskis de bal onder controle te krijgen. Josts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 2:1

68e minuut.
Plīkšķis rent richting de bal. Plīkšķis geeft een hoge lob. Danovskis rent richting de bal. Soloņicins verovert de bal door een tackle van achteren. Soloņicins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Druvjānis verovert de bal door een tackle van achteren. Dubra rent richting de bal. Druvjānis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Druvjānis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dubra raakt geblesseerd tijdens het duel. Dubra met een snel genomen vrije trap. Šilbergs kopt de bal weg. Vagars is nu in balbezit. Soloņicins bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloņicins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 3:1

82e minuut.
Knirks speelt de bal door. Dubra is nu in balbezit. Darāns verovert de bal door een tackle van achteren. Darāns haalt uit met een fantastische trap. Gavars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 3:2

88e minuut.
Tīģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīģis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Josts de bal onder controle te krijgen. Pintiķis is nu in balbezit. Pintiķis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saucošs Vilki 47%, Stal Ryga 1944 53%.
Saucošs Vilki - Stal Ryga 1944 3:2