Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mācīšanās Zvēri Zolitūde Riga
Normal Tactiek oto
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Ērmanis is nu in balbezit. Trabelsi onderschept slim de pass. Trabelsi passt de bal zonder na te denken. Štolcers bereikt de bal nog maar net als eerste. Štolcers draait met de bal, schiet en ... Ratiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan draait met de bal, schiet en ... Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 0:1

11e minuut.
Skrastiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ērmanis rent richting de bal. Ērmanis met een sublieme pass. Klungelig pakt Rasmanis de bal. Rasmanis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rasmanis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan passt de bal zonder na te denken. Skrastiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrastiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:1

27e minuut.
Sampka rent richting de bal. Sampka geeft een lange en hoge pass. Mikoyan rent richting de bal. Mikoyan haalt uit met een fantastische trap. Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:2

44e minuut.
Sampka verovert de bal door een tackle van achteren. Sampka met een sublieme pass. Garkalns speelt de bal door. Štolcers is nu in balbezit. Štolcers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 52%, Zolitūde Riga 48%.
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:2

48e minuut.
Žagars heeft problemen om de bal te vangen. Sampka geeft een hoge lob. Mikoyan is nu in balbezit. Mikoyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikoyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:3

63e minuut.
Dzelzis rent richting de bal. Dzelzis passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampka met de inworp. Gruborovics geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Žagars kan de bal niet met de borst controleren. Gruborovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruborovics speelt de bal door. Štolcers is nu in balbezit. Štolcers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:4

69e minuut.
Štolcers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ērmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ērmanis passt de bal met de wreef. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 59%, Zolitūde Riga 41%.
Mācīšanās Zvēri - Zolitūde Riga 1:4