Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slēpošana Pūces Uzkopšana Tīģeri
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Teiksmis probeert naar een medespeler te passen. Viltvārdis is nu in balbezit. Zirnis maakt een afschuwelijke overtreding. Zirnis krijgt een gele kaart. Viltvārdis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

3e minuut.
Nauzers onderschept slim de pass. Nauzers speelt de bal door. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - Uzkopšana Tīģeri 1:0

5e minuut.
Zirnis speelt de bal door. Krams bereikt de bal nog maar net als eerste. Papīrgrauzis rent richting de bal. Krams verovert de bal door een tackle van achteren. Krams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gārnis is nu in balbezit. Viltvārdis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gārnis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gailītis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krams krijgt zijn hoofd ertegen. Rumiķis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bārda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Papīrgrauzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirnis rent richting de bal. Zirnis draait met de bal, schiet en ... Rumiķis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 56%, Uzkopšana Tīģeri 44%.
Slēpošana Pūces - Uzkopšana Tīģeri 1:0

61e minuut.
Zirnis passt de bal met de wreef. Jaunozols is nu in balbezit. Jaunozols passt de bal met de wreef. Krams is nu in balbezit. Krams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Slēpošana Pūces - Uzkopšana Tīģeri 1:1

72e minuut.
Papīrgrauzis probeert naar een medespeler te passen. Viltvārdis rent richting de bal. Viltvārdis met een sublieme pass. Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca schiet op doel. Hercogs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Gailītis rent richting de bal. Gailītis probeert naar een medespeler te passen. Bārda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bārda geeft een lange en hoge pass. Strazdiņš kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 62%, Uzkopšana Tīģeri 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slēpošana Pūces - Uzkopšana Tīģeri 1:1