Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzkopšana Tīģeri Neglīts Ziloņi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Beders passt de bal in één keer door. Vasilevskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaunutis verovert de bal door een tackle van achteren. Beders onderschept slim de pass. Beders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Teiksmis met de inworp. Daar is Strazdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilpsis speelt de bal door. Krams is nu in balbezit. Krams draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kampars raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stradiņš komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Stradiņš is nu in balbezit. Stradiņš met een sublieme pass. Strazdiņš is nu in balbezit. Strazdiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Strazdiņš de bal. Vilisters rent richting de bal. Krams onderschept slim de pass. Krams haalt uit met een fantastische trap. Lidmanis probeert de bal aan de voet te houden. Gūts bokst de bal weg.

39e minuut.
Bārda passt de bal met de wreef. Daar is Zirnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirnis passt de bal met de wreef. Daar is Strazdiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strazdiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zirnis speelt de bal door. Strazdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilisters bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazdiņš onderschept slim de pass. Strazdiņš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 44%, Neglīts Ziloņi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uzkopšana Tīģeri - Neglīts Ziloņi 0:0

63e minuut.
Zirnis is nu in balbezit. Zirnis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vilpsis de bal. Krams bereikt de bal nog maar net als eerste. Krams schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzkopšana Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:0

70e minuut.
Stradiņš kopt de bal weg. Zirnis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asnītis. Zirnis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzkopšana Tīģeri 31%, Neglīts Ziloņi 69%.
Uzkopšana Tīģeri - Neglīts Ziloņi 1:0