Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skriešana Elles Eņģeļi Griešana Pūces
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pavlovs is nu in balbezit. Pavlovs geeft de bal voor. Gaitiņš rent richting de bal. Gaitiņš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 1:0

21e minuut.
Daar is Gaitiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš schiet op doel. Podiņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Marts rent richting de bal. Zelks rent richting de bal. Lupis onderschept slim de pass. Gaitiņš is nu in balbezit. Gaitiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 35%, Griešana Pūces 65%.
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 2:0

46e minuut.
Ebrejs met een sublieme pass. Aizbalts rent richting de bal. Gaitiņš onderschept slim de pass. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap. Podiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Lonis onderschept slim de pass. Lonis probeert naar een medespeler te passen. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 3:0

54e minuut.
Zelks is nu in balbezit. Gaitiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš speelt de bal door. Lupis rent richting de bal. Lupis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lupis heeft problemen om de bal te vangen. Lupis speelt de bal door. Gaitiņš rent richting de bal. Gaitiņš haalt uit met een fantastische trap. Dzirneklis heeft problemen om de bal te vangen. Podiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Trūlis geeft een hoge lob. Inworp. Grunte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aizbalts probeert de bal met de borst te controleren. Aizbalts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Odītis rent richting de bal. Trūlis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tūters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebrejs onderschept slim de pass. Ebrejs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zelks rent richting de bal. Gaitiņš onderschept slim de pass. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitiņš verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skriešana Elles Eņģeļi 33%, Griešana Pūces 67%.
Skriešana Elles Eņģeļi - Griešana Pūces 4:0