Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griešana Pūces AC Cāļi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Sienāzis onderschept slim de pass. Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienāzis onderschept slim de pass. Skābputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra verovert de bal door een tackle van achteren. Sienāzis is nu in balbezit. Skābputra rent richting de bal. Skābputra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griešana Pūces - AC Cāļi 0:1

17e minuut.
Sienāzis probeert naar een medespeler te passen. Skābputra heeft problemen om de bal te vangen. Zelks is nu in balbezit. Skābputra verovert de bal door een tackle van achteren. Skābputra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grunte met een sublieme pass. Aizbalts is nu in balbezit. Aizbalts met een sublieme pass. Ebrejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrejs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Saldābols verovert de bal door een tackle van achteren. Sienāzis probeert naar een medespeler te passen. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra verovert de bal door een tackle van achteren. Skābputra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bērzlejs rent richting de bal. Zelks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bērzlejs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saldābols zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dzirneklis onderschept slim de pass. Lutausis rent richting de bal. Lutausis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kloss de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zelks bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra verovert de bal door een tackle van achteren. Skābputra passt de bal zonder na te denken. Sienāzis is nu in balbezit. Sienāzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 64%, AC Cāļi 36%.
Griešana Pūces - AC Cāļi 0:1

48e minuut.
Dziedonis probeert naar een medespeler te passen. Rūķītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skābputra is nu in balbezit. Sienāzis is nu in balbezit. Sienāzis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bērzlejs passt de bal zonder na te denken. Saldābols kan de bal niet met de borst controleren. Aizbalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldābols onderschept slim de pass. Saldābols geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Irbītis is nu in balbezit. Irbītis geeft een hoge lob. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra verovert de bal door een tackle van achteren. Skābputra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griešana Pūces 60%, AC Cāļi 40%.
Griešana Pūces - AC Cāļi 0:1