Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obsidian FC Vientiesis Dimanti
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Cildis met een sublieme pass. Romanovskis rent richting de bal. Sāmis verovert de bal door een tackle van achteren. Sāmis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 0:1

12e minuut.
Graudiņš trapt de bal weg. Duka kopt de bal weg. Naudišs heeft problemen om de bal te vangen. Iesmiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Iesmiņš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pļāvējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cers is nu in balbezit. Cers speelt de bal door. Iesmiņš heeft problemen om de bal te vangen. Iesmiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:1

18e minuut.
Ģelziņš haalt uit met een fantastische trap. Grants heeft problemen om de bal te vangen. Sāmis rent richting de bal. Sāmis haalt uit met een fantastische trap. Brenks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:2

25e minuut.
Cildis onderschept slim de pass. Cildis passt de bal in één keer door. Sāmis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ģelziņš is nu in balbezit. Ģelziņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:3

30e minuut.
Žvibulis met een snelle inworp. Grants bereikt de bal nog maar net als eerste. Sāmis onderschept slim de pass. Sāmis schiet op doel. Brenks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:4

37e minuut.
Druvpēteris heeft problemen om de bal te vangen. Druvpēteris probeert naar een medespeler te passen. Romanovskis rent richting de bal. Sāmis onderschept slim de pass. Sāmis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obsidian FC 61%, Vientiesis Dimanti 39%.
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:4

47e minuut.
Druvpēteris is nu in balbezit. Cers is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Druvpēteris zal de hoekschop nemen. Sāmis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Duka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ģelziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ģelziņš met een sublieme pass. Sāmis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sāmis haalt uit met een fantastische trap. Brenks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:5

57e minuut.
Valdiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdiņš passt de bal zonder na te denken. Iesmiņš heeft problemen om de bal te vangen. Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudišs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Augulis probeert naar een medespeler te passen. Naudišs rent richting de bal. Kalnkarklis verovert de bal door een tackle van achteren. Cers rent richting de bal. Cers geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Duka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalnkarklis is nu in balbezit. Cers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cers krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Valdiņš geeft een hoge lob. Naudišs heeft problemen om de bal te vangen. Kalnkarklis speelt de bal door. Sāmis is nu in balbezit. Sāmis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cildis is nu in balbezit. Naudišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Cildis maakt een afschuwelijke overtreding. Cildis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Duka geeft een lange en hoge pass. Druvpēteris rent richting de bal. Druvpēteris geeft een hoge lob. Sāmis is nu in balbezit. Sāmis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obsidian FC 65%, Vientiesis Dimanti 35%.
Obsidian FC - Vientiesis Dimanti 1:5