Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Cāļi Runāšana Cāļi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Rūķītis probeert naar een medespeler te passen. Skābputra rent richting de bal. Burbulis begaat een overtreding. Skābputra raakt geblesseerd tijdens het duel. Sienāzis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Berniks trapt de bal weg van het doel. Alksnis kopt de bal weg. Klungelig pakt Sprancis de bal. Sprancis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 0:1

17e minuut.
Sienāzis probeert de bal met de borst te controleren. Skābputra is nu in balbezit. Audris is nu in balbezit. Skābputra is nu in balbezit. Skābputra draait met de bal, schiet en ... Berniks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Audris trapt de bal weg. Sprancis kopt de bal weg. Alksnis is nu in balbezit. Alksnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sienāzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plankovs onderschept slim de pass. Skābputra onderschept slim de pass. Skābputra draait met de bal, schiet en ... Berniks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 1:1

26e minuut.
Bērzlejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Burbulis rent richting de bal. Bērzlejs maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bērzlejs naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Rūķītis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lutausis komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sprancis rent richting de bal. Lutausis onderschept slim de pass. Lutausis passt de bal zonder na te denken. Alksnis is nu in balbezit. Alksnis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sienāzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienāzis haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vadonis de bal. Skābputra is nu in balbezit. Skābputra schiet op doel. Berniks bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 2:1

41e minuut.
Sienāzis met een sublieme pass. Neimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimanis met een sublieme pass. Skābputra rent richting de bal. Skābputra schiet op doel. Berniks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mellups de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cāļi 50%, Runāšana Cāļi 50%.
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 3:1

52e minuut.
Laukšteins geeft een lange en hoge pass. Burbulis probeert naar een medespeler te passen. Zimins geeft een lange en hoge pass. Skābputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Skābputra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Mellups, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berniks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Neimanis met een snelle inworp. Plankovs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sienāzis. Sienāzis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Plankovs met een snelle inworp. Burbulis probeert de bal met de borst te controleren. Saldābols tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burbulis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Burbulis kan niet meer verder spelen. Kreicburgs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Cāļi 45%, Runāšana Cāļi 55%.
AC Cāļi - Runāšana Cāļi 3:1