Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamaguene Lady Football Club
433 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 25.3
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Preira is nu in balbezit. Preira geeft de bal voor. Klungelig pakt Aw de bal. Sylva rent richting de bal. Sylva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Preira is nu in balbezit. Preira geeft de bal voor. Norkowski kopt de bal weg. Petrucio rent richting de bal. Petrucio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Carvalho passt de bal in één keer door. Ousmane rent richting de bal. Ousmane passt de bal zonder na te denken. Sylva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamaguene - Lady Football Club 1:0

24e minuut.
Carvalho haalt uit met een fantastische trap. Masías kopt de bal weg. Klungelig pakt Dione de bal. Sylva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylva schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Ousmane geeft een hoge lob. Daar is Preira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guiro rent richting de bal. Guiro passt de bal met de wreef. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carvalho passt de bal met de wreef. Ousmane is nu in balbezit. Ousmane passt de bal met de wreef. Daar is Sylva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dabo is nu in balbezit. Diakhaté verovert de bal door een tackle van achteren. Guiro met een sublieme pass. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Petrucio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamaguene 51%, Lady Football Club 49%.
Diamaguene - Lady Football Club 1:0

54e minuut.
Preira geeft een hoge lob. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane speelt de bal door. Klungelig pakt Sylva de bal. Sylva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Preira rent richting de bal. Preira passt de bal zonder na te denken. Virassamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio Pineda rent richting de bal. Carpio Pineda draait met de bal, schiet en ... Paal! Tafsir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Tafsir met een sublieme pass. Virassamy kopt de bal weg. Daar is Talla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylva rent richting de bal. Sylva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamaguene - Lady Football Club 2:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babs komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Babs passt de bal zonder na te denken. Dabo is nu in balbezit. Dabo passt de bal in één keer door. Babs rent richting de bal. Babs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamaguene - Lady Football Club 3:0

89e minuut.
Baudin probeert naar een medespeler te passen. Talla rent richting de bal. Babs speelt de bal door. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane speelt de bal door. Yaré Fall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamaguene 47%, Lady Football Club 53%.
Diamaguene - Lady Football Club 3:0