Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azəryol FC Sharvili SC
GegenPress(new) Tactiek 004
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
34.5 gemiddelde waardering 36.2
good Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito geeft de bal voor. Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wojdat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novruzov met de inworp. Anne rent richting de bal. Anne schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Gioulis probeert naar een medespeler te passen. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov speelt de bal door. Türel is nu in balbezit. Türel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Dəmirov rent richting de bal. Türel verovert de bal door een tackle van achteren. Türel haalt uit met een fantastische trap. Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 1:0

16e minuut.
Sorgun rent richting de bal. Sorgun geeft een hoge lob. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. Kiełczykowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov passt de bal in één keer door. Türel rent richting de bal. Türel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Faas geeft een hoge lob. Şərifoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Şərifoğlu passt de bal met de wreef. Qurbanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 53%, Sharvili SC 47%.
Azəryol FC - Sharvili SC 1:0

51e minuut.
Şərifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifoğlu met een sublieme pass. Qurbanoğlu rent richting de bal. Qurbanoğlu schiet op doel. Kiełczykowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Şərifoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azəryol FC - Sharvili SC 1:1

52e minuut.
Rosal komt het veld opgelopen. Amilov heeft problemen om de bal te vangen. Rosal is nu in balbezit. Şərifoğlu begaat een overtreding. Şərifoğlu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Thanh Sơn geeft de bal voor. Əfəndiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal onderschept slim de pass. Rosal draait met de bal, schiet en ... Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 2:1

55e minuut.
Anne verovert de bal door een tackle van achteren. Anne passt de bal zonder na te denken. Qurbanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanoğlu draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azəryol FC - Sharvili SC 2:2

59e minuut.
Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov speelt de bal door. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 3:2

60e minuut.
Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal met de wreef. Eldarov is nu in balbezit. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azəryol FC - Sharvili SC 3:3

65e minuut.
Sorgun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov geeft een hoge lob. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 3:4

73e minuut.
Doeltrap. Epure komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Gioulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov geeft een lange en hoge pass. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Akifli komt het veld opgelopen. Kiełczykowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rosal de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ... Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Azəryol FC - Sharvili SC 4:4

82e minuut.
Şərifoğlu speelt de bal door. Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal onderschept slim de pass. Rosal schiet op doel. Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Sharvili SC 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 51%, Sharvili SC 49%.
Azəryol FC - Sharvili SC 5:4