Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharvili SC Azəryol FC
002 Tactiek GegenPress(new)
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.9 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu passt de bal in één keer door. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Azəryol FC 1:0

6e minuut.
Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Şərifoğlu geeft de bal voor. Anne is nu in balbezit. Anne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Azəryol FC 2:0

10e minuut.
Dəmirov geeft de bal voor. Brito kopt de bal weg. Wojdat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Əfəndiyev is nu in balbezit. Gioulis verovert de bal door een tackle van achteren. Gioulis probeert naar een medespeler te passen. Amilov rent richting de bal. Amilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov onderschept slim de pass. Dəmirov passt de bal met de wreef. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gioulis met een sublieme pass. Babaşov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əfəndiyev. Əfəndiyev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Orucov verovert de bal door een tackle van achteren. Orucov met een sublieme pass. Balcewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz geeft de bal voor. Şərifoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trupo rent richting de bal. Balcewicz onderschept slim de pass. Balcewicz geeft de bal voor. Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gioulis rent richting de bal. Orucov verovert de bal door een tackle van achteren. Orucov geeft een lange en hoge pass. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dəmirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirov geeft een lange en hoge pass. Qurbanoğlu kopt de bal weg. Anne is nu in balbezit. Anne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Azəryol FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 48%, Azəryol FC 52%.
Sharvili SC - Azəryol FC 3:0

50e minuut.
Trupo rent richting de bal. Trupo heeft problemen om de bal te vangen. Trupo met een sublieme pass. Amilov rent richting de bal. Amilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Rosal komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rajš verovert de bal door een tackle van achteren. Eliauri verovert de bal door een tackle van achteren. Eliauri passt de bal met de wreef. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rajš heeft problemen om de bal te vangen. Rajš geeft een lange en hoge pass. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel. Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dəmirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amilov rent richting de bal. Amilov draait met de bal, schiet en ... Həşimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gioulis passt de bal zonder na te denken. Trupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəmirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dəmirov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Wojdat geeft de bal voor. Amilov kopt de bal weg. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epure komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Həşimov met een sublieme pass. Brito probeert de bal met de borst te controleren. Şərifoğlu geeft een hoge lob. Anne rent richting de bal. Anne draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Kiełczykowski met een harde bal richting middenveld. Nadiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Azəryol FC 3:1

79e minuut.
Gioulis probeert de bal met de borst te controleren. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz probeert naar een medespeler te passen. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Kiełczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Akifli komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rosal passt de bal zonder na te denken. Akifli rent richting de bal. Akifli speelt de bal door. Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Epure haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharvili SC - Azəryol FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharvili SC 55%, Azəryol FC 45%.
Sharvili SC - Azəryol FC 3:2