Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kepez Gence UGUR-2017 FC
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


13e minuut.
Bánkuti speelt de bal door. Fekhma rent richting de bal. Fekhma passt de bal zonder na te denken. Pieronek rent richting de bal. Pieronek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galvis is nu in balbezit. Galvis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Başar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tükel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogoras probeert naar een medespeler te passen. Raudhein rent richting de bal. Raudhein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 0:1

22e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis passt de bal zonder na te denken. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht geeft een hoge lob. Raudhein springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 0:2

24e minuut.
Pieronek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht passt de bal met de wreef. Raudhein rent richting de bal. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bánkuti onderschept slim de pass. Bánkuti passt de bal met de wreef. Ağayarzadə speelt de bal door. Pieronek rent richting de bal. Pieronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Galvis geeft een hoge lob. Inworp. Başar met de inworp. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel geeft een hoge lob. Bradonjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pieronek krijgt zijn hoofd ertegen. Bradonjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yağan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 49%, UGUR-2017 FC 51%.
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 1:2

50e minuut.
Pogoras passt de bal met de wreef. Veér is nu in balbezit. Veér passt de bal zonder na te denken. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein schiet op doel. Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Flis speelt de bal door. Fekhma rent richting de bal. Fekhma passt de bal in één keer door. Pieronek heeft problemen om de bal te vangen. Pieronek draait met de bal, schiet en ... Bradonjić bokst de bal weg.

61e minuut.
Flis is nu in balbezit. Flis met een sublieme pass. Pieronek is nu in balbezit. Pieronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 2:2

70e minuut.
Pogoras passt de bal met de wreef. Raudhein bereikt de bal nog maar net als eerste. Raudhein draait met de bal, schiet en ... Łoskot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veér geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bánkuti probeert naar een medespeler te passen. Tükel speelt de bal door. Fekhma rent richting de bal. Fekhma geeft een lange en hoge pass. Pieronek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tammleht bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammleht passt de bal met de wreef. Tiapkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammleht is nu in balbezit. Tammleht geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bradonjić met een sublieme pass. Raudhein kopt de bal weg. Klungelig pakt Veér de bal. Pogoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogoras schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 57%, UGUR-2017 FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kepez Gence - UGUR-2017 FC 2:2