Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Həddini Bilbao QR FC
Bilbao Tactic Tactiek 541
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Yunisoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu schiet op doel. Rzayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 0:1

2e minuut.
Dávalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávalos met een sublieme pass. Paşazadə is nu in balbezit. Kalanj onderschept slim de pass. Kalanj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 0:2

6e minuut.
Tanyeli rent richting de bal. Tanyeli passt de bal met de wreef. Melč is nu in balbezit. Melč geeft een lange en hoge pass. Rzayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tanyeli is nu in balbezit. Tanyeli geeft een hoge lob. Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt İbrahimoğlu de bal. İbrahimoğlu passt de bal zonder na te denken. Hoffer rent richting de bal. Hoffer schiet op doel. Behbudov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:3

16e minuut.
Kalanj passt de bal met de wreef. Francis geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu passt de bal met de wreef. Rzayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Şahməmmədov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu rent richting de bal. Nadirli onderschept slim de pass. Nadirli schiet op doel. Behbudov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Behbudov speelt de bal door. Kalanj rent richting de bal. Tanyeli geeft de bal voor. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melč neemt de hoekschop. Rzayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melč zal de hoekschop nemen. Dorobanţu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:4

22e minuut.
Tanyeli kopt de bal weg. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalanj passt de bal zonder na te denken. Melč is nu in balbezit. Melč geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rist met een snelle inworp. Tanyeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanyeli probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:5

28e minuut.
Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Scalfari verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kalanj de bal. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Melč geeft een hoge lob. İbrahimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ... Rzayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:6

39e minuut.
Repák geeft de bal voor. Melč bereikt de bal nog maar net als eerste. Melč passt de bal met de wreef. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francis probeert naar een medespeler te passen. Repák rent richting de bal. Repák geeft een hoge lob. Daar is Melč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melč draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 66%, QR FC 34%.
Həddini Bilbao - QR FC 1:6

61e minuut.
Jaszczowski is nu in balbezit. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis met een sublieme pass. Kalanj is nu in balbezit. Kalanj haalt uit met een fantastische trap. Rzayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Buitenspel voor Dávalos. Goede buitenspelval van de verdediging. Tanyeli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scalfari heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Melč bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunisoğlu begaat een overtreding. Melč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melč zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dorobanţu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:7

68e minuut.
Tanyeli rent richting de bal. İbrahimoğlu is nu in balbezit. Tanyeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanyeli krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fafik geeft een hoge lob. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:8

71e minuut.
Melč rent richting de bal. Melč geeft de bal voor. Scalfari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Həddini Bilbao - QR FC 1:9

82e minuut.
Tanyeli passt de bal zonder na te denken. Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczowski probeert naar een medespeler te passen. Kalanj rent richting de bal. Kalanj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Melč geeft een hoge lob. Dorobanţu kan de bal niet met de borst controleren. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Həddini Bilbao 76%, QR FC 24%.
Həddini Bilbao - QR FC 1:9