Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.02
  • Stadion: Zirə
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18784
Zirə FK Özün Bilbao
.... Tactiek Gegenpress
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 31.1
formidable Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Gürses rent richting de bal. Gürses geeft een hoge lob. Inworp. Stammler met de inworp. Calão speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 0:1

7e minuut.
Smock geeft een hoge lob. Davatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Liszewski de bal. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Ağalarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Ağalarov bokst de bal weg. Paal!

9e minuut.
Banegas geeft de bal voor. Smock kopt de bal weg. Daar is Davatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zirə FK - Özün Bilbao 1:1

10e minuut.
Sayadov geeft de bal voor. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Liszewski onderschept slim de pass. Banegas probeert naar een medespeler te passen. Liszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Liszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 2:1

21e minuut.
Liszewski passt de bal zonder na te denken. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas met een sublieme pass. Klungelig pakt Davatz de bal. Davatz draait met de bal, schiet en ... Ağalarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smock met de inworp. Davatz is nu in balbezit. Davatz draait met de bal, schiet en ... Ağalarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 3:1

28e minuut.
Smock kopt de bal weg. Calão is nu in balbezit. Calão passt de bal zonder na te denken. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov begaat een overtreding. Şirinov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tağızadə de bal. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mürşüdov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Smock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Davatz de bal. Davatz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 4:1

33e minuut.
Şamilov verovert de bal door een tackle van achteren. Şamilov geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smock neemt de hoekschop. Davatz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov geeft de bal voor. Liszewski kopt de bal weg. Davatz rent richting de bal. Davatz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Alejos trapt de bal weg. Şirinov kopt de bal weg. Banegas rent richting de bal. Banegas geeft de bal voor. Davatz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 38%, Özün Bilbao 62%.
Zirə FK - Özün Bilbao 4:1

51e minuut.
Zəfərov rent richting de bal. Liszewski onderschept slim de pass. Liszewski speelt de bal door. Davatz is nu in balbezit. Davatz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tağızadə met een sublieme pass. Mikayıloğlu geeft de bal voor. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mikayıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıloğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stammler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Alejos met een harde bal richting middenveld. Şirinov kopt de bal weg. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 5:1

66e minuut.
Veysəlov rent richting de bal. Nəzirov onderschept slim de pass. Nəzirov geeft de bal voor. Liszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Smock passt de bal zonder na te denken. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas geeft de bal voor. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz haalt uit met een fantastische trap. Ağalarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Banegas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Şirinov de bal. Şirinov geeft een hoge lob. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Paal! Mürşüdov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davatz rent richting de bal. Davatz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Smock geeft een hoge lob. Daar is Mürşüdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liszewski rent richting de bal. Liszewski draait met de bal, schiet en ... Ağalarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Özün Bilbao 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 40%, Özün Bilbao 60%.
Zirə FK - Özün Bilbao 6:1