Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Nadinclər Şuşa FK
Normal Tactiek Bazuka
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid met een sublieme pass. Mirzəzadə speelt de bal door. Talıb is nu in balbezit. Talıb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:1

4e minuut.
Məşədiəzim verovert de bal door een tackle van achteren. Məşədiəzim passt de bal in één keer door. Daar is Talıb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:2

5e minuut.
Sənani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mikayıllı komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Mirzəzadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Habilov de bal. Talıb is nu in balbezit. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talıb is nu in balbezit. Talıb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:3

11e minuut.
Talıb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Şükürsoy de bal onder controle te krijgen. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mirseyid rent richting de bal. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid verovert de bal door een tackle van achteren. Mirseyid geeft een hoge lob. Nəcəfzadə springt en kopt de bal. Qafurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Məşədiəzim kopt de bal weg. Mövlüyarov probeert naar een medespeler te passen. Cavadoğlu is nu in balbezit. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:4

20e minuut.
Mirseyid passt de bal in één keer door. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Məşədiəzim schiet op doel. Qafurov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:5

24e minuut.
Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim met een sublieme pass. Nəcəfzadə met een sublieme pass. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Qafurov met een harde bal richting middenveld. Məşədiəzim rent richting de bal. Məşədiəzim geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mirseyid passt de bal in één keer door. Talıb bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıb draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Məşədiəzim met een sublieme pass. Cavadoğlu rent richting de bal. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə schiet op doel. Qafurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:6

33e minuut.
Talıb onderschept slim de pass. Talıb passt de bal zonder na te denken. Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Şərifli de bal. Şərifli geeft een hoge lob. Qafurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nəcəfzadə kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:7

35e minuut.
Cavadov rent richting de bal. Şərifli verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifli met een sublieme pass. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Şərifli kopt de bal weg. Daar is Talıb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talıb passt de bal in één keer door. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Qafurov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid met een sublieme pass. Şərifli rent richting de bal. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Şərifli geeft een hoge lob. Nəcəfzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:8

40e minuut.
Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Məşədiəzim rent richting de bal. Habilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Məşədiəzim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Məşədiəzim kan niet meer verder spelen. Lo-Chun komt het veld opgelopen. Mirzəzadə met een snel genomen vrije trap. Nəcəfzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
İzzətli met een sublieme pass. Şərifli geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Qafurov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Nadinclər 91%, Şuşa FK 9%.
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:9

47e minuut.
Cavadoğlu geeft een hoge lob. Nəcəfzadə probeert de bal aan de voet te houden. Lo-Chun kopt de bal weg. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid passt de bal in één keer door. Mirzəzadə probeert naar een medespeler te passen. Talıb rent richting de bal. Talıb draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Behbudov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Behbudov geeft een lange en hoge pass. Şükürsoy kopt de bal weg. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:10

56e minuut.
Şərifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifli geeft de bal voor. Cavadoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Qafurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cavadoğlu is nu in balbezit. Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:11

57e minuut.
İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Chun passt de bal met de wreef. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifli met een snelle inworp. Talıb rent richting de bal. Talıb haalt uit met een fantastische trap. Şükürsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

60e minuut.
Daar is Talıb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilov is nu in balbezit. Habilov passt de bal in één keer door. Behbudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Behbudov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:12

61e minuut.
Şərifli is nu in balbezit. Şərifli probeert naar een medespeler te passen. Talıb rent richting de bal. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid geeft een hoge lob. Cavadoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:13

64e minuut.
Daar is Behbudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Behbudov met een sublieme pass. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ... Qafurov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:14

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifli met de inworp. Talıb geeft de bal voor. Lo-Chun rent richting de bal. Lo-Chun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hüseynzadə met een sublieme pass. Lo-Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chun speelt de bal door. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abdulla met een sublieme pass. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid met een sublieme pass. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mirseyid passt de bal zonder na te denken. Şərifli is nu in balbezit. Şərifli passt de bal in één keer door. Talıb is nu in balbezit. Talıb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Qafurov trapt de bal weg. Mirseyid kopt de bal weg. Nəcəfzadə probeert de bal met de borst te controleren. Nəcəfzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:15

78e minuut.
Talıb onderschept slim de pass. Talıb geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə rent richting de bal. Nəcəfzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Behbudov onderschept slim de pass. Behbudov geeft een hoge lob. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap. Qafurov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:16

87e minuut.
Talıb onderschept slim de pass. Talıb passt de bal in één keer door. Lo-Chun speelt de bal door. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə schiet op doel. Qafurov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərifli geeft een hoge lob. Cavadoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfzadə is nu in balbezit. Nəcəfzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:17

89e minuut.
Talıb haalt uit met een fantastische trap. Qafurov probeert naar een medespeler te passen. Behbudov kopt de bal weg. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Nadinclər 84%, Şuşa FK 16%.
Karifey Nadinclər - Şuşa FK 0:17