Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.03
  • Stadion: Deep House
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34605
Vedi FC Garabagh Juniors FC
Deep Tactiek highstop 10
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Cəfərov probeert de bal aan de voet te houden. Əkbərov rent richting de bal. Eyyubov begaat een overtreding. Eyyubov krijgt een gele kaart. Əkbərov raakt geblesseerd tijdens het duel. Əkbərov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əhmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 1:0

28e minuut.
Əkbərov met een sublieme pass. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Nəsiroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 2:0

37e minuut.
Seyidbəyli geeft een lange en hoge pass. Çobanzadə heeft problemen om de bal te vangen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 3:0

44e minuut.
Eyyubov is nu in balbezit. Əkbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Əkbərov passt de bal met de wreef. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 34%, Garabagh Juniors FC 66%.
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 4:0

46e minuut.
Əkbərov probeert naar een medespeler te passen. Fətəliyev is nu in balbezit. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Nəsiroğlu bokst de bal weg.

50e minuut.
Qasımsoy geeft een hoge lob. Səfixanov heeft problemen om de bal te vangen. Qasımov met een sublieme pass. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 5:0

51e minuut.
Əhmədov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fətəliyev met de inworp. Daar is Əkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Səfixanov is nu in balbezit. Seyidbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidbəyli passt de bal in één keer door. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Əkbərov speelt de bal door. Fətəliyev rent richting de bal. Fətəliyev passt de bal met de wreef. Seyidbəyli is nu in balbezit. Seyidbəyli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bayramov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rüstəmbəyli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Qasımsoy kopt de bal weg. Qasımov met een sublieme pass. Seyidbəyli rent richting de bal. Seyidbəyli schiet op doel. Nəsiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vedi FC 38%, Garabagh Juniors FC 62%.
Vedi FC - Garabagh Juniors FC 5:0