Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Qaqalar Qorxunc Krallar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Əhmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədov geeft een hoge lob. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Əsədov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cümşüdov geeft de bal voor. Qusarçaylı probeert de bal aan de voet te houden. Dilqəmov rent richting de bal. Oruclu verovert de bal door een tackle van achteren. Oruclu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Qaqalar - Qorxunc Krallar 0:1

10e minuut.
Süleymanov kopt de bal weg. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov rent richting de bal. Süleymanov onderschept slim de pass. Süleymanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Həbibov probeert naar een medespeler te passen. Oruclu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qusarçaylı. Qusarçaylı krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Süleymanov is nu in balbezit. Zərgərov rent richting de bal. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Süleymanov onderschept slim de pass. Süleymanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Qaqalar 34%, Qorxunc Krallar 66%.
Karifey Qaqalar - Qorxunc Krallar 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Həbibli de bal. Həbibli passt de bal met de wreef. Cümşüdov controleert de bal met de borst. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Nəcəfoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfoğlu met een sublieme pass. Oruclu is nu in balbezit. Oruclu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Seyidov speelt de bal door. Həbibli is nu in balbezit. Oruclu is nu in balbezit. Oruclu schiet op doel. Atakişiyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Oruclu is nu in balbezit. Oruclu passt de bal met de wreef. Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli draait met de bal, schiet en ... Atakişiyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Qaqalar - Qorxunc Krallar 0:2

90e minuut.
Daar is Seyidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidov geeft de bal voor. Dilqəmov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oruclu is nu in balbezit. Oruclu haalt uit met een fantastische trap. Atakişiyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Qaqalar 52%, Qorxunc Krallar 48%.
Karifey Qaqalar - Qorxunc Krallar 0:2