Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTK Manıslar Qarabağ aze
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dəmirli trapt de bal weg. Şahverdiyev kopt de bal weg. Əhmədov heeft problemen om de bal te vangen. Sultanov rent richting de bal. Sultanov schiet op doel. Adıgözəlov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Əhmədov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultanov rent richting de bal. Sultanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:0

11e minuut.
Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Əjdərov geeft een lange en hoge pass. Dəmirli heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Adıgözəlov trapt de bal weg van het doel. Xanbabayev kopt de bal weg. Sultanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qurbanov rent richting de bal. Qurbanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Atakişiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Atakişiyev speelt de bal door. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov haalt uit met een fantastische trap. Səmədoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. İsgəndərzadə geeft een lange en hoge pass. Daar is Şıxlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şıxlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 45%, Qarabağ aze 55%.
MTK Manıslar - Qarabağ aze 1:2

73e minuut.
Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov passt de bal met de wreef. Əhmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov onderschept slim de pass. Qurbanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:2

76e minuut.
Şahverdiyev is nu in balbezit. Şahverdiyev passt de bal met de wreef. Qurbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanov haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dəmirli geeft een hoge lob. Inworp. Azadov met een snelle inworp. Sultanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTK Manıslar 37%, Qarabağ aze 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTK Manıslar - Qarabağ aze 2:2