Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Gəmiricilər Qorxunc Krallar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Salayev passt de bal in één keer door. Yarəliyev rent richting de bal. Vahabov begaat een overtreding. Vahabov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev met een sublieme pass. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov geeft de bal voor. Adiloğlu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - Qorxunc Krallar 1:0

15e minuut.
Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Camalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Camalov haalt uit met een fantastische trap. Həbibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Oruclu verovert de bal door een tackle van achteren. Oruclu met een sublieme pass. Klungelig pakt Həbibli de bal. Həbibli schiet op doel. Verdixanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karifey Gəmiricilər - Qorxunc Krallar 1:1

28e minuut.
Seyidov met een snelle inworp. Vahabov is nu in balbezit. Adiloğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adiloğlu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cümşüdov is nu in balbezit. Adiloğlu onderschept slim de pass. Qusarçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Gəmiricilər - Qorxunc Krallar 2:1

35e minuut.
Inworp. Əmirquliyev met een snelle inworp. Daar is Vahabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiloğlu is nu in balbezit. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yarəliyev geeft de bal voor. Klungelig pakt Adiloğlu de bal. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Həbibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 39%, Qorxunc Krallar 61%.
Karifey Gəmiricilər - Qorxunc Krallar 2:1

57e minuut.
Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev passt de bal met de wreef. Seyidov speelt de bal door. Həbibli rent richting de bal. Həbibli haalt uit met een fantastische trap. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov passt de bal met de wreef. Cümşüdov rent richting de bal. Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev onderschept slim de pass. Əmirquliyev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mahmudbəyov de bal. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Qusarçaylı rent richting de bal. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu passt de bal zonder na te denken. Camalov is nu in balbezit. Camalov haalt uit met een fantastische trap. Həbibov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Adiloğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arif komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Gəmiricilər 39%, Qorxunc Krallar 61%.
Karifey Gəmiricilər - Qorxunc Krallar 2:1