Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yek Vaşaqlar Sector 11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev passt de bal met de wreef. Xanbabayev rent richting de bal. Xanbabayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Şamiloğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Rahibov zijn tegenspeler op de grond. Şamiloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şamiloğlu komt bij de bal en schiet. İsayev kopt de bal weg. İbişov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Malikov rent richting de bal. Loğmanzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Loğmanzadə speelt de bal door. Xanəliyev is nu in balbezit. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Malikov onderschept slim de pass. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Azadov schiet op doel. Zərgərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu rent richting de bal. Rahibov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahibov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Səfərov geeft een hoge lob. Kərimov kopt de bal weg. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev schiet op doel. İbişov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yek Vaşaqlar - Sector 11 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yek Vaşaqlar 47%, Sector 11 53%.
Yek Vaşaqlar - Sector 11 0:1

48e minuut.
Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu rent richting de bal. Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... İbişov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
İsayev probeert naar een medespeler te passen. Rəsuloğlu rent richting de bal. Rəsuloğlu probeert naar een medespeler te passen. Malikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Malikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tahiroğlu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu geeft de bal voor. Daar is Mədətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xanəliyev is nu in balbezit. Xanəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev verovert de bal door een tackle van achteren. İsayev probeert naar een medespeler te passen. Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov geeft de bal voor. Abbasoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Xanəliyev de bal. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yek Vaşaqlar 43%, Sector 11 57%.
Yek Vaşaqlar - Sector 11 0:1