Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kəndçi Qaqalar İnter Milan
Normal Tactiek Eka taktik
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 28
zwak Schieten slecht
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Szadołowski passt de bal met de wreef. Hannibal heeft problemen om de bal te vangen. Tahirli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tahirli krijgt een gele kaart. Hannibal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Däubler komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Rupe geeft een hoge lob. Hannibal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:1

9e minuut.
Rupe rent richting de bal. Rupe passt de bal met de wreef. Szadołowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Hannibal de bal. Hannibal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Däubler rent richting de bal. Däubler geeft een hoge lob. Tahirli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alparslan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xanbabayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szadołowski de bal. Hannibal rent richting de bal. Hannibal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:2

25e minuut.
Qəzənfərov rent richting de bal. Qədirov verovert de bal door een tackle van achteren. Qədirov met een sublieme pass. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Qədirov speelt de bal door. Szadołowski is nu in balbezit. Hannibal rent richting de bal. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szadołowski probeert naar een medespeler te passen. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Däubler is nu in balbezit. Hannibal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannibal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alparslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hannibal is nu in balbezit. Hannibal schiet op doel. Hüseynoğlu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Qədirov met de inworp. Däubler bereikt de bal nog maar net als eerste. Däubler probeert naar een medespeler te passen. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Qədirov passt de bal in één keer door. Tahirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupe speelt de bal door. Szadołowski is nu in balbezit. Szadołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 69%, İnter Milan 31%.
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:2

46e minuut.
Hacıyev komt het veld opgelopen. Zsámboki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Hüseynoğlu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qədirov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hannibal is nu in balbezit. Hannibal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:3

58e minuut.
Garyga geeft de bal voor. Däubler met een sublieme pass. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski passt de bal zonder na te denken. Hannibal is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:4

63e minuut.
Eminov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Santancieri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szadołowski kopt de bal weg. Hannibal heeft problemen om de bal te vangen. Hannibal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tahirli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Həmidov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szadołowski passt de bal in één keer door. Rupe is nu in balbezit. Rupe met een sublieme pass. Hannibal rent richting de bal. Hannibal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Alparslan onderschept slim de pass. Alparslan geeft een lange en hoge pass. Hüseynoğlu rent richting de bal. Szadołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 79%, İnter Milan 21%.
Kəndçi Qaqalar - İnter Milan 0:4