Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:28
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.05
  • Stadion: Göyəzən Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5387
Göyəzən Texniki Aslanlar
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Kvasnička is nu in balbezit. Kvasnička met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göyəzən - Texniki Aslanlar 1:0

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mədətoğlu trapt de bal weg van het doel. Walgraeve met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dadaşov geeft de bal voor. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev probeert naar een medespeler te passen. Nəsirli rent richting de bal. Nəsirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı passt de bal in één keer door. Dadaşov is nu in balbezit. Rajzer onderschept slim de pass. Rajzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Camallı speelt de bal door. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajzer raakt geblesseerd tijdens het duel. Camallı wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 50%, Texniki Aslanlar 50%.
Göyəzən - Texniki Aslanlar 1:0

70e minuut.
Daar is Kvasnička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasnička met een sublieme pass. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer schiet op doel. Mədətoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Hüseynoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Mehdiyev rent richting de bal. Mehdiyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göyəzən 40%, Texniki Aslanlar 60%.
Göyəzən - Texniki Aslanlar 1:0