Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Donkeys Sport Boys Atletic
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Sule passt de bal zonder na te denken. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis passt de bal in één keer door. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szkutnik geeft een hoge lob. Kofi is nu in balbezit. Kofi probeert naar een medespeler te passen. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szkutnik onderschept slim de pass. Szkutnik geeft een hoge lob. Mallam probeert de bal met de borst te controleren. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szkutnik kan de bal niet met de borst controleren. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis met een sublieme pass. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szkutnik passt de bal met de wreef. Boga rent richting de bal. Boga speelt de bal door. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:1

21e minuut.
Aryee verovert de bal door een tackle van achteren. Aryee met een sublieme pass. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:2

21e minuut.
Tierro heeft problemen om de bal te vangen. Ochere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruz Barreiro. Ochere raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Ochere heeft problemen om de bal te vangen. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga probeert naar een medespeler te passen. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:3

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aryee met een snelle inworp. Boga geeft een lange en hoge pass. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Cruz Barreiro de bal. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis passt de bal met de wreef. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Badu kopt de bal weg. Cruz Barreiro kan de bal niet met de borst controleren. Karagiannis rent richting de bal. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marfo geeft een hoge lob. Inworp. Kofi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sule rent richting de bal. Sule passt de bal met de wreef. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini onderschept slim de pass. Banini geeft een lange en hoge pass. Dormon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Szkutnik is nu in balbezit. Boga speelt de bal door. Badu speelt de bal door. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 56%, Sport Boys Atletic 44%.
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:5

49e minuut.
Szkutnik geeft de bal voor. Aryee is nu in balbezit. Mallam is nu in balbezit. Aryee verovert de bal door een tackle van achteren. Aryee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kuśnierz is nu in balbezit. Tierro begaat een overtreding. Kuśnierz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boga met een snel genomen vrije trap. Cruz Barreiro krijgt zijn hoofd ertegen. Hanson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:6

72e minuut.
Polo passt de bal met de wreef. Boga probeert naar een medespeler te passen. Badu speelt de bal door. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:7

88e minuut.
Polo passt de bal in één keer door. Boga is nu in balbezit. Boga probeert naar een medespeler te passen. Cruz Barreiro rent richting de bal. Cruz Barreiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 67%, Sport Boys Atletic 33%.
Enormous Donkeys - Sport Boys Atletic 0:7