Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Boys Atletic Courageous Academy
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Boga geeft de bal voor. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu rent richting de bal. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski schiet op doel. Akonnor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Agyabeng rent richting de bal. Owu onderschept slim de pass. Owu speelt de bal door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Akonnor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Owu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agyabeng. Agyabeng krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Owu onderschept slim de pass. Owu passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Akonnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 1:0

15e minuut.
Iskrenov passt de bal met de wreef. Owu is nu in balbezit. Owu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosołowski de bal. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Akonnor bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Aryee rent richting de bal. Aryee geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ababio de bal onder controle te krijgen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Iskrenov is nu in balbezit. Zito onderschept slim de pass. Zito passt de bal met de wreef. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Agyabeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Lomotey probeert de bal aan de voet te houden. Akonnor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Salifu de bal. Owu is nu in balbezit. Owu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salifu de bal onder controle te krijgen. Akonnor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 2:0

27e minuut.
Owu heeft problemen om de bal te vangen. Owu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kudjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofi is nu in balbezit. Kofi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shaibu met een snelle inworp. Bekoe rent richting de bal. Owu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Owu passt de bal met de wreef. Lomotey is nu in balbezit. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Akonnor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 3:0

45e minuut.
Owu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ababio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartey rent richting de bal. Boga verovert de bal door een tackle van achteren. Boga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 18%, Courageous Academy 82%.
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 3:0

47e minuut.
De la Puente geeft een hoge lob. Aryee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekoe. Bekoe krijgt een gele kaart. Aryee raakt geblesseerd tijdens het duel. Aryee met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rosołowski de bal. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... Akonnor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Owu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 4:0

52e minuut.
Inworp. Szkutnik met de inworp. Aryee geeft de bal voor. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bekoe rent richting de bal. Kudjo speelt de bal door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Akonnor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 5:0

59e minuut.
Mintah met een sublieme pass. Quartey is nu in balbezit. Rosołowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosołowski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Owu onderschept slim de pass. Owu passt de bal in één keer door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 6:0

77e minuut.
Owu speelt de bal door. Lomotey rent richting de bal. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 7:0

89e minuut.
De la Puente geeft de bal voor. Akonnor met een sublieme pass. Owu kopt de bal weg. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 27%, Courageous Academy 73%.
Sport Boys Atletic - Courageous Academy 7:0