Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Donkeys Tisha
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 39.6
weak Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Hrust met de inworp. Nti is nu in balbezit. Azumah onderschept slim de pass. Azumah geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Ponce de bal. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Issah speelt de bal door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Azumah onderschept slim de pass. Polo probeert naar een medespeler te passen. Adiyah is nu in balbezit. Cícha onderschept slim de pass. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sarna kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Hrust geeft de bal voor. Marfo heeft problemen om de bal te vangen. Hanson bokst de bal weg.

29e minuut.
Buitenhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Buitenhuis passt de bal in één keer door. Ponce geeft een lange en hoge pass. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mallam de bal. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... Hanson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Tisha 0:1

41e minuut.
Tierro speelt de bal door. Issah bereikt de bal nog maar net als eerste. Issah passt de bal in één keer door. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Polo rent richting de bal. Cícha onderschept slim de pass. Azumah is nu in balbezit. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel. Hanson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 74%, Tisha 26%.
Enormous Donkeys - Tisha 0:1

49e minuut.
Mallam rent richting de bal. Hrust onderschept slim de pass. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Banini is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust met een sublieme pass. Buitenhuis geeft een hoge lob. Hrust is nu in balbezit. Hrust geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Polo begaat een overtreding. Polo krijgt een gele kaart. Foster raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Foster kan niet meer verder spelen. Kukulas komt het veld opgelopen. Ponce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cícha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Banini is nu in balbezit. Kukulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulas passt de bal met de wreef. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Banini rent richting de bal. Banini passt de bal zonder na te denken. Ponce speelt de bal door. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Ruz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Eerdekens met een sublieme pass. Azumah bereikt de bal nog maar net als eerste. Azumah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Tisha 0:2

83e minuut.
Inworp. Pelczarski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pitu probeert naar een medespeler te passen. Azumah probeert de bal met de borst te controleren. Azumah geeft een lange en hoge pass. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 65%, Tisha 35%.
Enormous Donkeys - Tisha 0:2