Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuddly Bulldogs Lashibi Renaisance
Normal Tactiek Amerado
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 34.4
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Likšys passt de bal met de wreef. Lawson is nu in balbezit. Lawson probeert naar een medespeler te passen. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:1

3e minuut.
Likšys is nu in balbezit. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Numo onderschept slim de pass. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:2

9e minuut.
Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aidoo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lawson zal de hoekschop nemen. Shaibu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cudjoe heeft problemen om de bal te vangen. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:3

25e minuut.
Boadi speelt de bal door. Numo is nu in balbezit. Numo passt de bal in één keer door. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haruna is nu in balbezit. Sampene verovert de bal door een tackle van achteren. Sampene geeft een hoge lob. Likšys is nu in balbezit. Likšys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aidoo de bal. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Numo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sakora komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Ahorlu de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lawson neemt de hoekschop. Likšys springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuddly Bulldogs 64%, Lashibi Renaisance 36%.
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:3

46e minuut.
Ahorlu met een sublieme pass. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owosu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sampene zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shaibu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cudjoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys verovert de bal door een tackle van achteren. Owosu rent richting de bal. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel. Shaibu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lawson is nu in balbezit. Lawson geeft een lange en hoge pass. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel. Boadi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu onderschept slim de pass. Owusu geeft een hoge lob. Likšys springt en kopt de bal. Shaibu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sampene met de inworp. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson geeft een hoge lob. Likšys maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sampene passt de bal in één keer door. Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson probeert naar een medespeler te passen. Owosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lawson rent richting de bal. Lawson passt de bal zonder na te denken. Cudjoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys verovert de bal door een tackle van achteren. Likšys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Owosu passt de bal in één keer door. Likšys rent richting de bal. Aidoo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aidoo krijgt een gele kaart. Likšys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owosu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Shaibu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Owusu met een sublieme pass. Likšys rent richting de bal. Likšys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:4

77e minuut.
Shaibu met een harde bal richting middenveld. Apreotesei kopt de bal weg. Ahorlu heeft problemen om de bal te vangen. Likšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Likšys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Adu-Poku met de inworp. Owusu rent richting de bal. Owusu met een sublieme pass. Likšys rent richting de bal. Likšys schiet op doel. Shaibu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuddly Bulldogs 84%, Lashibi Renaisance 16%.
Cuddly Bulldogs - Lashibi Renaisance 0:4