Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incensed Badgers Glorious Kittens
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Baffour is nu in balbezit. Baffour speelt de bal door. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Essuman de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Abuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo is nu in balbezit. Essuman rent richting de bal. Essuman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Badgers - Glorious Kittens 0:1

21e minuut.
Gaise probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Essuman rent richting de bal. Essuman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pare kopt de bal weg. Aidoo rent richting de bal. Met opzet legt Abuga zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abuga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Baffour geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aidoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aidoo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 63%, Glorious Kittens 37%.
Incensed Badgers - Glorious Kittens 0:1

47e minuut.
Asante is nu in balbezit. Asante speelt de bal door. Klungelig pakt Essuman de bal. Aidoo rent richting de bal. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Boating controleert de bal met de borst. Aidoo is nu in balbezit. Aidoo met een sublieme pass. Essuman rent richting de bal. Essuman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Coleman probeert naar een medespeler te passen. Aidoo rent richting de bal. Aidoo met een sublieme pass. Gaise rent richting de bal. Gaise haalt uit met een fantastische trap. Nyarko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaise rent richting de bal. Gaise schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Incensed Badgers - Glorious Kittens 1:1

78e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal in één keer door. Essuman is nu in balbezit. Aidoo is nu in balbezit. Aidoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Badgers - Glorious Kittens 1:2

80e minuut.
Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu geeft een lange en hoge pass. Brown kopt de bal weg. Essuman is nu in balbezit. Essuman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boafo met de inworp. Brown geeft een lange en hoge pass. Baffour rent richting de bal. Essuman onderschept slim de pass. Essuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Badgers - Glorious Kittens 1:3

87e minuut.
Pare met een snelle inworp. Aidoo rent richting de bal. Aidoo geeft een lange en hoge pass. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 64%, Glorious Kittens 36%.
Incensed Badgers - Glorious Kittens 1:3