Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Marauders Glorious Kittens
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo is nu in balbezit. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Awudu is nu in balbezit. Awudu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Asare geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boafo met een snelle inworp. Kwadwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwadwo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Mireku de bal. Sampene verovert de bal door een tackle van achteren. Pomeyie is nu in balbezit. Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Adjassa rent richting de bal. Adjassa passt de bal zonder na te denken. Awudu rent richting de bal. Awudu haalt uit met een fantastische trap. Nyarko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 1:0

15e minuut.
Kwadwo verovert de bal door een tackle van achteren. Kwadwo probeert naar een medespeler te passen. Sampene rent richting de bal. Sampene haalt uit met een fantastische trap. Kwadwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 1:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baffoe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwadwo rent richting de bal. Kwadwo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sampene de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 1:2

20e minuut.
Adjassa passt de bal zonder na te denken. Osei-Antwi is nu in balbezit. Osei-Antwi geeft een hoge lob. Sampene is nu in balbezit. Sampene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kingston rent richting de bal. Sampene verovert de bal door een tackle van achteren. Asare bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampene onderschept slim de pass. Sampene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 1:3

38e minuut.
Osei-Antwi kopt de bal weg. Klungelig pakt Aidoo de bal. Adjassa met een sublieme pass. Awudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Awudu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 2:3

40e minuut.
Gawu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Awudu is nu in balbezit. Gawu rent richting de bal. Awudu onderschept slim de pass. Awudu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 3:3

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mireku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa geeft een hoge lob. Gawu probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 57%, Glorious Kittens 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucky Marauders - Glorious Kittens 3:3

47e minuut.
Baffoe met een sublieme pass. Sampene is nu in balbezit. Kwadwo is nu in balbezit. Sampene is nu in balbezit. Sampene haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pomeyie is nu in balbezit. Kwadwo onderschept slim de pass. Kwadwo met een sublieme pass. Daar is Sampene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Massah is nu in balbezit. Asante geeft de bal voor. Klungelig pakt Adomako de bal. Baffoe onderschept slim de pass. Baffoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pomeyie rent richting de bal. Asante verovert de bal door een tackle van achteren. Asante geeft een hoge lob. Baffoe is nu in balbezit. Baffoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baffoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffoe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sampene bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Marauders - Glorious Kittens 3:4

71e minuut.
Boafo geeft een lange en hoge pass. Aidoo is nu in balbezit. Aidoo met een sublieme pass. Sampene bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Baffoe rent richting de bal. Adomako rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baffoe. Baffoe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Marauders 59%, Glorious Kittens 41%.
Mucky Marauders - Glorious Kittens 3:4