Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vast Otters Humble lion United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sasu rent richting de bal. Sasu passt de bal met de wreef. Obeng is nu in balbezit. Obeng draait met de bal, schiet en ... Kwao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Turczyniak geeft een lange en hoge pass. Mantey is nu in balbezit. Mantey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeng de bal. Obeng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Obeng de bal. Mantey rent richting de bal. Obeng verovert de bal door een tackle van achteren. Obeng draait met de bal, schiet en ... Kwao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vast Otters - Humble lion United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vast Otters 64%, Humble lion United 36%.
Vast Otters - Humble lion United 0:1

51e minuut.
Salifu is nu in balbezit. Sasu onderschept slim de pass. Sasu met een sublieme pass. Obeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeng schiet op doel. Kwao bokst de bal weg.

70e minuut.
Gaisie kopt de bal weg. Turczyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salifu begaat een overtreding. Salifu krijgt een gele kaart. Turczyniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vast Otters 70%, Humble lion United 30%.
Vast Otters - Humble lion United 0:1